Catering website te koop

Als eigenaar van een marketingbureau besloot ik enkele jaren geleden een website te maken over catering. In de beginjaren was het een gids waar cateringbedrijven tegen betaling hun diensten aanboden.

Dit heb ik aangehouden tot 2018 en heb er daarna niets meer meegedaan. Zomer 2022 ben ik er weer mee aan de slag gegaan en heb de website opgefrist. Daarbij heb ik ook een aantal informatieve blogartikelen over catering en feesten geschreven. Omdat dit nu een leuk aantal dagelijkse bezoekers oplevert wordt het tijd om deze catering website te koop aan te bieden.

De website is een goede investering voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een website voor een cateringbedrijf, of die zijn bestaande online aanwezigheid wil uitbreiden. De website heeft momenteel zo’n 500 bezoekers per maand..

catering website te koop

Geïnteresseerd geraakt in het kopen van deze cateringwebsite?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van deze cateringwebsite, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben ervan overtuigd dat deze website een uitstekende investering zal zijn voor iedereen die streeft naar een succesvol en winstgevend cateringbedrijf.

Netfort Marketing & ICT
Stoomstraat 1a, Kampen
T. 038-3338838
E. info@netfort.nl